De Elshof ligt tussen Wijhe, Heino en Raalte in een prachtig natuurgebied van weilanden, bossen en de verdwenen oude havezate Haagenvoorde. Het is een kleine kern, één van de twaalf die de gemeente Olst-Wijhe telt.

EK-kroeg

Eerste Elshof EK-kroeg 21 juni – De EK voetbalkoorts in Nederland begint langzamerhand een beetje van de grond te komen. Het Europees kampioenschap voetbal begint voor Nederland op zondag 16 juni a.s.

Het buurthuis zal worden omgetoverd tot een EK-kroeg. Maar wat hebben we aan een EK-kroeg zonder bezoekers?

Omdat de eerste wedstrijd van Nederland samenvalt met het Elshoffeest, zal de buurthuis EK-kroeg die zondag, de 16e juni niet geopend zijn.

Dat is wel het geval op vrijdag 21 juni a.s. Om 21.00 begint Nederland aan de wedstrijd tegen Frankrijk. Dan zien we jou toch zeker ook? Neem je buurman of buurvrouw mee, blijf niet in de keet zitten, maar kom naar het buurthuis. En zou het niet leuk zijn om dit met z’n allen, enigszins oranje uitgedost, die wedstrijd te gaan bekijken? We rekenen op je komst!!

De laatste groepswedstrijd van Nederland is op dinsdag 25 juni om 18.00 uur. Nederland speelt dan tegen Oostenrijk. Zo het er nu naar uitziet zal het buurthuis dan niet geopend zijn, aangezien er dan een activiteit plaatsvind in het buurthuis.

In hoeverre er hierna nog meer wedstrijden komen, hangt af van de prestaties van het Nederlands elftal. We doen ons best om dan zoveel mogelijk open te zijn als het Nederlands elftal speelt.

De kroeg is een half uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

Graag tot ziens in het buurthuis!